После 25 години во Македонија ќе се појави недостаток на вода

http://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/06/zasuha.jpghttp://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/06/zasuha-150x150.jpgСветланаЭкологияПосле 25 години во Македонија ќе се појави недостаток на водаНовости Македонии