Вчера почина легендата на македонскиот хумор Емин Унџел, препознатлив како Селим Селими.

Голем дел од својот работен век Унџел го посвети на хумористичната легендарна радио-емисија на македонското радио „Хихирику“.

“24Вести”.

http://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/06/15670.jpghttp://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/06/15670-150x150.jpgСветланаIn MemoriamВчера почина легендата на македонскиот хумор Емин Унџел, препознатлив како Селим Селими. Голем дел од својот работен век Унџел го посвети на хумористичната легендарна радио-емисија на македонското радио „Хихирику“. '24Вести'.Новости Македонии