Политичката криза, недостатокот на легитимитет на владата како и аболицијата на претседателот Иванов се дел од последните случувања кои ставија капак на демократскиот имиџ на Македонија во светот, вели професорот Владимир Глигоров од Меѓународниот институт во Виена.

http://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/06/7402025810_09f93b2aa2_b-1024x768.jpghttp://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/06/7402025810_09f93b2aa2_b-150x150.jpgСветланаКомментарии и анализПолитичката криза, недостатокот на легитимитет на владата како и аболицијата на претседателот Иванов се дел од последните случувања кои ставија капак на демократскиот имиџ на Македонија во светот, вели професорот Владимир Глигоров од Меѓународниот институт во Виена.Новости Македонии