dragana-pomos1За да ја реализира нејзината цел, Драгана аплицира за стипендија за сместување, меѓутоа потребна ѝ е наша помош затоа што за да ја добие стипендијата треба да собере колку што може повеќе гласови.

Гласањето завршува на 15 јули. Да ѝ помогнеме на Драгана да ја реализира нејзината цел и да ја добие стипендијата. ТУКА можете да гласате.

stefanovska.draganaa25798_0

http://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/07/dragana-pomos1.jpghttp://macedoniatoday.ru/wp-content/uploads/2016/07/dragana-pomos1-150x150.jpgСветланаОбществоЗа да ја реализира нејзината цел, Драгана аплицира за стипендија за сместување, меѓутоа потребна ѝ е наша помош затоа што за да ја добие стипендијата треба да собере колку што може повеќе гласови. Гласањето завршува на 15 јули. Да ѝ помогнеме на Драгана да ја реализира нејзината цел и да...Новости Македонии